Vergroen je reis,

doneer een boom

Contact

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je abonnement of bij het doneren? Of heb je vragen die niet worden beantwoord op deze site? Heb je voor andere doeleinden meer informatie of beelden nodig? Wij helpen je hier verder.

Klantenservice

Vragen, opmerkingen, suggesties, tips: onze klantenservice hoort je reactie graag. Je kunt onze medewerkers bellen op 0900 2022022 (gratis). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 6.00 tot 23.00 uur, en in het weekend en op feestdagen van 7.00 tot 23.00 uur. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen, of een berichtje via Facebook of Twitter.

Arriva OV Servicepunten

Als je graag persoonlijk een medewerker spreekt, ben je altijd welkom bij onze Arriva OV Servicepunten. Check vooraf de openingstijden.

Nieuwsbrief

Ben jij benieuwd hoeveel bomen er al bij elkaar zijn gespaard, en waar ze worden geplant? Wil jij het laatste nieuws horen over Samen voor Groen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief Samen voor Groen. Je ontvangt die periodiek in je mailbox.

Pers

Als journalist, (web)redacteur of vertegenwoordiger van een krant, vakblad, radio- of tv-zender kun je terecht bij Corporate Communicatie. Je belt met 088 2776363 voor alle achtergrondinformatie over Samen voor Groen, een interview of beelden van Samen voor Groen. Je kunt ook mailen: communicatie@arriva.nl.